Home   Evenementen   Nieuwe plek

Nieuwe plek

Praktijk de rode Eik verhuist!

Sylvia Evers van Praktijk de rode Eik, was een van de oprichtsters van het JES-centrum aan de Heerderweg 22, te Maastricht. Samen met Josine van Dantzig en Estella Kempen vormde zij een multi-functioneel/disciplinair team met een breed bereik voor hulpverlening aan kinderen en hun ouders.

Estella werkte als muziektherapeute en studeerde gedurende deze periode af als master in de muziektherapie, met als aantekening “bandcoaching voor jongeren met autisme”. Zij heeft inmiddels haar eigen werkplek c.q club, waar haar pupillen ook kunnen optreden. Zie; www.Vibes Muziek.nl

Josine werkte als energetisch therapeute en meditatie lerares in het JES-centrum. Zij kwam echter in een andere levensfase terecht en zij gaat oma worden! Daardoor verhuizen zij en haar man naar Leidschendam. We hebben nog geprobeerd om haar meditatie groepen over te dragen naar mijn praktijk, maar dat lukte helaas niet ivm organisatie en tijdsdruk. Zij zal echter als energetisch therapeute beschikbaar blijven; www.jozien.eu

Per 1 april 2014 is praktijk de rode Eik (geen grapje) dan ook verhuist naar de clusterruimte van “L’ Hirondelle” bij vernieuwend wonen aan de Randwijcksingel 3a, 6229 EG Maastricht.

L’Hirondelle is een mooie, grote en verlichte ruimte die vele mogelijkheden biedt. Daarnaast is de tuin een uitdaging die ik niet kan weerstaan. Welke specifieke interventies bereikbaar zijn, zal nog blijken. Maar de mogelijkheid om ze toe te passen, bieden mij allerlei perspectieven die mij helpen om mijn praktijk verder vorm te geven.

Vanaf 1 april is praktijk de rode Eik, dan ook gevestigd in L’Hirondelle, Randwijcksingel 3a, 6229 EG Maastricht.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*